Tisztítás, expressz kezelés

Azt vallom, hogy nincs két egyforma kezelés, ahogy két egyforma arcbőr sem. Diagnosztizálást követően mindent személyre szabok, majd pedig egyeztetjük a folyamatot. Mindent előzetesen egyeztetek a vendégemmel, hogy pontosan tudja, hogy mire számíthat: milyen kezelési folyamatra és milyen eredményt várhat tőle, és természetesen, hogy az ár se legyen meglepetés.

Szalonomban a tisztításhoz, a hatóanyagbevitelhez többféle eljárást alkalmazok arcbőrtől, igénytől és időjárástól függően; a legtöbb kozmetikában fellelhető gépek mellett több professzionális gép is a rendelkezésemre áll. A hatóanyagbevitelt arcvasaló, ultrahang és mezoterápiás készülékek is elősegítik kozmetikámban.

Tisztító arckezelések

Az egészséges és ápolt bőr szakszerű, kozmetikus által végzett tisztítást igényel. Nemcsak a problémásabb bőrű tinédzsereknek, hanem felnőtteknek - nőknek és férfiaknak is - is ajánlom, hogy minden évszakban jöjjenek el egy tisztító kezelésre.

  • Alap tisztító kezelés (90 perc) - ára: 9 800 Ft 
  • Nagy tisztító kezelés masszázzsal (120 perc) - ára: 12 800 Ft

A hidrodermabrázió a nagy tisztító kezelés részét képezi. 

A kezelés igény szerint kiegészíthető a következő pakolásokkal, maszkokkal: ClinicCare fátyolmaszk, mikrodermabrázió, krémpakolás, Helia-D magyar agyag mélytisztító pakolás, alga maszk; valamint arc, nyak- és dekoltázsmasszázzsal.

Expressz arckezelések

Sokszor csak egy fél órás feltöltődésre van ideje a vendégemnek, ilyenkor ajánlom expressz kezeléseimet, hiszen már 30 perc alatt megélénkülhet az arcbőr. Gyors letisztítás,  ultrahangos vagy tű nélküli mezoterápiás kezelést követően maszkot kap vendégem, hogy gyorsan felfrissüljön, megújuljon.

  • Expressz arckezelések (30 perc) - ára 8 500 Ft