Carboxy-terápia

Szem körüli sötét karikák, akné utáni hegek, egyenetlen bőrfelszín? Itt a megoldás! Gyors és látványos eljárás tű- és szikementesen! A ClinicCare legújabb fiatalító és gyulladáscsökkentő arckezelése a szén-dioxid erejével - minden bőrtípusra ajánlom

A Carboxy-terápia a ClinicCare legújabb fantasztikus eljárása, amely során a testünk saját erőforrásait használjuk fel.

Orvosi eljárás: Mint sok más kozmetikai eljárást, a szén-dioxidra épülő kezelést is az orvoslásban alkalmazták először (injekciós módszerrel juttatnak szén-dioxidot a bőrbe). A ClinicCare Carboxy-terápiája során non-invazív módon, tehát a bőr epidermiszének (felhám) károsítása nélkül juttatjuk be a szén-dioxidot, hogy ott kifejtse a kívánt hatást.

A terápia háttere

Az oxigén a bőr egészséges működésének alapvető feltétele. Javítja a sejtszintű anyagcserét, erősíti az immunrendszert, ezáltal megelőzve a gyulladásos reakciókat, miközben kiváltja a folyamatos szöveti regenerációt. Azonban ahogy öregszünk, a bőr tápanyag-és oxigénszintje jelentősen romlik, ezt persze számos tényező befolyásolja, de ennek következtében csökken a mitokondriumban az ATP szintézis, ez a sejtek energiahiányához vezet. Ráadásul a bőr öregedési folyamata felgyorsul, keringési rendellenességek jönnek létre, és a bőr elveszíti a rugalmasságát, tömörségét, tompa, fáradt és megereszkedett lesz. A bőr oxigénszintjének fokozása érdekében a ClinicCare olyan megoldást talált, amely a test saját erőforrásait használja fel ennek érdekében. Ennek az eljárásnak a fő komponense a szén-dioxid, amely behatol a bőrbe ezzel növelve a sejtek oxigénellátását.

Hogyan működik?

A gélből és aktivátor maszkból álló kétkomponensű rendszerrel szén-dioxidot generálunk a bőrben, amely a terápia fő alkotóeleme. Ennek a megnövekedett szén-dioxid szintnek a következtében szervezetünk a tüdőből friss oxigént szállít az arcbőrbe, ahol növeli a bőrsejtek oxigénellátását. Ezáltal fokozza a vérkeringést, a nyirokáramlást, aktiválja a kollagéntermelést, csökkenti a gyulladásos folyamatokat és növeli a bőr tápanyagfelvevő képességét.

Ezt a kezelést mindenkinek ajánlom, mert hatékony és gyors megoldás, az arc élettel telibb, üdébb, frissebb lesz!

Különösen ajánlott:

  • Sápadt, színtelen bőrre
  • Problémás, szeborreás bőr kezelésére, tünetek enyhítésére
  • Rosaceára
  • Anti-aging, bőrfeszesítésre
  • Ráncok és finom vonalak csökkentésére
  • Szem körüli sötét karikákra
  • Halványításra (photoaging, öregségi foltok)
  • Invazív kezelések utáni bőrirritáció csökkentésére, illetve regeneráció felgyorsítására

Kezelés időtartama: kb. 60-80 perc

A kezelést hetente lehet ismételni.

A Carboxy-terápia ára

Carboxy-terápia masszázzsal

13 500 Ft

Carboxy-terápia masszázzsal, ultrahangos hatóanyag bevitellel

16 500 Ft

Carboxy-terápia masszázzsal és tű nélküli mezoterápiával

16 500 Ft

Carboxy-terápia masszázzsal, RF kezeléssel

24 500 Ft

Carboxy-terápia egyéb kezelés során

5 000 Ft