Rádiófrekvenciás kezelés

tű nélküli mezoterápia

Az elektromos árammal létrehozott rádiófrekvenciás rezgést az orvostudomány már több évtizede használja gyógyításra.

A rádiófrekvencia kozmetikai alkalmazása során elsősorban az elektromos rezgések hőkeltő hatását használjuk ki.  A bőr különböző mélységben történő felmelegítésével a kötőszövetek feszesedése, új kötőszöveti rostok termelődése érhető el, így nemcsak ránckezelésre, hanem bőrfeszesítésre is kiválóan alkalmazható.

A rádiófrekvenciás kezelés alkalmazási területei:

  • arcfiatalítás
  • feszesítés
  • a bőr rugalmasságának fokozása
  • kollagén rekonstrukció
  • zsírbontás
  • méretcsökkentés
  • cellulit csökkentése
  • fejbőr fiatalítása
  • hajnövekedés serkentése

Szalonomban csúcs-technológiás EunSung MagicPolar multipoláris RF kezelőgépem van, amellyel a különböző méretű kezelőfejek segítségével az arcon és a testen is tudok dolgozni. Ez a rádiófrekvenciás készülék a legfejlettebb, valódi váltott pólusú hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely biztonságtechnikailag, hatékonyságban és kezelésérzetben is messze túlmutat elődjein. Mivel az energia az elektródák között közvetítődik, kizárólag a célterületen koncentrálódik.

A 3-féle méretű kezelőfejével a bőr különböző rétegeibe vihetem be a kontrollált energiát.

Alkalmazási területei: arc, toka, fejbőr kar, láb, has, derék, fenék, combok

További információ az EunSung MagicPolar multipoláris RF kezelőgépről:

Ez a csúcs-technológiás berendezés a jelenleg elérhető legmagasabb szintű megoldást nyújtja, nagyságrendileg jobb eredményeket lehet elérni vele, mint a kevésbé korszerű technológiát használó versenytársaival. Ennek a készüléknek a kezelőfejei egyedülálló módon rendelkeznek beépített hőmérséklet-mérővel. A kezelések során ez rendkívül fontos tényező, mivel a bőrfelszíni hőmérséklet és ezzel párhuzamosan a mélyben létrejövő rádiófrekvenciás hőhatás folyamatosan és pontosan kontrollálható, amely az optimális eredmények alapfeltétele. Ezáltal elkerülhető a hatástalan kezelések kudarca (túl alacsony kezelési hőmérséklet miatt), másrészről pedig a páciens bőrének hőkárosodása (túl magas hőmérséklet).


Arcplasztika szike nélkül

Arcplasztika szike nélkül: arcfiatalítás, bőrfeszesítés és ránccsökkentés

Mit várhatok a kezeléstől, hogyan működik?

Rádiófrekvenciás (RF) kezelés közben a hő hatására a bőr feszességét adó kollagénrostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására, aminek hosszú távú eredménye, hogy elősegíti a kollagénrekonstrukciót, ami feszesebb, fiatalosabb arcot eredményez.

Mi történik a kezelés alatt?

A kezeléseket letisztítással kezdem, ezt követi az RF kezelés hidratáló géllel. Minden kezelőfej tartalmaz LED fényterápiát. A nagy és közepes kezelőfej vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a bőrsejtállomány megfiatalítására, a kis kezelőfej kék fénye az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is. A kezelést igény szerint feszesítő maszk és masszázs egészíti ki.

Kúraszerű alkalmazás: 

a kezelést érdemes 1-2 hetente kb. 6-10 alkalommal ismételni a kívánt hatás elérése érdekében.

RF arckezelés ára: 19 500 Ft

Az RF arckezelés igény szerint kiegészíthető carboxy-terápiával, ClinicCare fátyolmaszkkal, mikrodermabrázióval, krémpakolással, Helia-D magyar agyag mélytisztító pakolással, alga maszkkal, valamint arc-, nyak- és dekoltázsmasszázzsal is. 

RF arckezelés ára más kezelés mellett: 10 000 Ft.

Kezelés időtartama: kb. 40-90 perc

Jó tudni!

A kezelést követően a folyadékbevitelre fokozottan figyelni kell. Az újabb hőhatást vagy bőrradírozást kerülni kell a kezelés után, és a kezelés utáni napon nem javasolt pl. a napozás vagy szolárium használata. Kerülni kell a bőr lefedését, a sminket közvetlenül a kezelés után. 

Alakformálás és cellulitkezelés

Mit várhatok a kezeléstől, hogyan működik?

Az 1 MHz-es rádiófrekvencia mélymelegítő hatása felmelegíti a zsírsejteket és felgyorsítja a természetes metabolizmusukat. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro keringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak, ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Kezelhető felületek: 

karok, has, derék, fenék, combok, stria kezelés, hajhullás kezelés.

Ideális alkalmazás: 

a kezelések száma jelentősen eltér a kortól, bőrtípustól függően; az idősebb és napnak kitett bőr több kezelést igényel. Általában 6-8 kezelésre lehet szükség a feszesítéshez. A kezeléseket minimum 1, maximum 2 hetente érdemes végezni, a legjobb eredmény érdekében 4-8 hetente fenntartó kezelés is javasolt.

Testkezelés ára 

12 500 Ft, amelyben a hullámmasszázs is benne van. Kisebb testrészek megbeszélés tárgyát képezik.

Kezelés időtartama

testtájanként: kb. 60-70 perc.

Jó tudni!

Fontosnak tartom kiemelni, hogy a testkezelések hatékony kiegészítői lehetnek diétának, mozgásnak, de önmagukban csak nagyon magas számú kezeléssel lehet eredményt elérni velük. Akik belevágtak az életmódváltásba, azoknál hozzájárulhat a kívánt forma korábbi eléréséhez. A kezelés napján javasolom a zsíros ételek, szénhidrát kerülését, és azt, hogy legalább 3 liter vizet igyon vendégem.

A rádiófrekvenciás kezelésnek vannak ellenjavallatai, pl. daganatos megbetegedések, terhesség/szoptatás, fémimplantátumok, epilepszia, fertőzés, láz, pacemaker, tetoválás, gyulladás a kezelt területen, vérzékenység, diabétesz, szteroidos kezelés, véralvadásgátló szedése, aznapi szoláriumozás.