ClinicCare arckezelések

A ClinicCare termékei professzionális kozmetikumok Svédországból, amelyek egyedi, forradalmi összetevőkből állnak, a készítmények közös vonása a magas, akár 50% aktív összetevő-tartalom. A ClinicCare kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a természet kincstárában megtalálható anyagokat, pl. vitaminokat, ásványi anyagokat, polipeptideket a lehető legnagyobb mértékben használja. A kozmetikumai hatásmechanizmusának alapja, hogy azok biztosítani tudják a nagyfokú hidratáltságot és a sejtek DNS állományának védelmét. Mindezeket többek közt kis molekulatömegű hyaluronsavval, selyem peptidekkel, növekedési faktorokkal és nano-beágyazással érik el.

Exkluzív hidratálás

Pigmentáció kezelése

Bőrfiatalítás

Pure akne kezelés

Hamupipőke bőrmegújítás

Exkluzív hidratáló, feltöltő kezelés

A kezelés hatására a bőr látványosan megújul, feltöltődik, a hatóanyagoknak köszönhetően javul a bőr szerkezete. Ez a kezelés egy igazi kényeztetés az arcbőrnek. Lemosást, tisztítást, peelinget követően arc-, nyak- és dekoltázsmasszázst kap vendégem, majd pedig elektrokozmetikai gépekkel extra magas hatóanyagú szérumokat juttatok a bőr mélyebb rétegeibe, amit növekedési faktorokat tartalmazó fátyolmaszk követ.

 • Exkluzív hidratáló, feltöltő kezelés ára: 21 500 Ft
 • Kezelés időtartama: kb. 90 perc

Pigmentrendellenességek elleni kezelés = egyenletes bőr

A ClinicCare komplett arcápoló termékcsaládja segít kialakítani az egészségesen egységes bőrtónust, mindezt aktív összetevői teszik lehetővé. Az arbutin gátolja a melanintermelődést, a fehéreperfa-kéreg kivonata szintén a melanin termelődést csökkenti. A C-vitamin a felszínhez közeli pigmentfoltokat - szeplő, melasma - halványítja, a zöldteakivonat pedig segít megelőzni, hogy a melanint tartalmazó sejtek egy helyen felhalmozódjanak.

 • Pigment rendellenések elleni kezelés ára: 21 500 Ft
 • Kezelés időtartama: kb. 90 perc

Anti ageing, lifting, bőrfiatalító kezelés

A bőr öregedése természetes, elkerülhetetlen folyamat. A folyadékpótlás mellett külsőleg is tehetünk a lassítása érdekében úgy, hogy folyamatosan tápláljuk, hidratáljuk és védjük. A ClinicCare EGF EXTRA REFRESH multifunkcionális ápolási termékcsaládja a következő aktív hatóanyagokat tartalmazza: hyaluronsav, sodium, a hyaluronsav, betaine és glycerin. A hyaluronsav (LMWHA 5 nm) a bőr természetes összetevője, a saját tömegénél 1000-szer több vizet képes megkötni. A sodium PCA a bőr fontos alkotóeleme, védi a bőrsejteket a kiszáradástól. A betaine extra hidratálást nyújt a bőrnek, a glycerin pedig természetes bőrkomponens, segít fenntartani a külső bőrbarriert, védelmet nyújt a kiszáradás és hámlás ellen.

 • Anti ageing, lifting, bőrfiatalító kezelés ára: 26 500 Ft
 • Kezelés időtartama: kb. 90 perc

Hamupipőke luxus bőrmegújító kezelés: AHA + EGF Skin Booster

Feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőr pár órán belül: 5-féle AHA-sav komplex antioxidánsokkal és növekedési faktorokkal

Ezt a speciális peelinget azoknak ajánlom, akik félnek a klasszikus, némi fájdalommal járó bőrmegújító kezelésektől, és azonnali látványos eredményt szeretnének. A Skin Booster egy új fejlesztés, de villámgyorsan a ClinicCare egyik legnépszerűbb termékévé nőtte ki magát külföldön, ami nem véletlen, hiszen a Skin Booster a normál peelingektől eltérően azonnal mélyre hatol, és az élő sejteken fejti ki a hatását, ezeket mintegy feljebb tolja, felszínre hozza. A kezelés során nincs szükség a semlegesítésére, így a savak tökéletesen kifejtik a hatásukat anélkül, hogy a túlpeelingezést kockáztatnánk. Itt nem fordul elő, hogy a bőr pikkelyekben hámlik le, a peeling folyamat nem okoz szemmel látható sejtleválást. A hozzáadott vitaminok, ásványi anyagok és az EGF (Epidermiális Növekedési Faktor) pedig gondoskodnak arról, hogy a felszínre kerülő fiatal sejtek valóban egészségesek legyenek, és ragyogó arcbőrt kapjunk végeredményként.

 • Hamupipőke luxus bőrmegújító kezelés ára: 17 500 Ft
 • Kezelés időtartama: 60 perc

Pure akne (seborrhoea, akne) kezelés

A ClinicCare szakemberei a gyulladt bőrrel, pattanásokkal, miteszerekkel küzdőknek fejlesztették ki az EGF EXTRA PURE termékvonalat. A készítmények számos olyan természetes összetevőt tartalmaznak, amelyek csökkentik a gyulladásos folyamatokat. A szöveti gyógyulást és a mikroorganizmusok elleni védelmet segíti az alacsony molekulatömegű hyaluronsav. A Centella Asiatica, azaz ázsiai gázló felel a sérült szövetek gyógyulásának felgyorsításáért és a hegesedés minimalizálásáért. A Portulaca Oleracea (kövér porcsin) kivonata gyulladás-csökkentő hatású és csökkenti a bőr irritációt, a Houttuynia Cordata (ezüst szirtőr) kivonata pedig méregtelenítő, vírusölő és antibakteriális hatással bír.

 • Pure akne (seborrhoea, akne) kezelés ára: 17 500 Ft
 • Kezelés időtartama: kb. 90 perc


A ClinicCare kozmetikumok hatóanyagainak részletes bemutatása

 • KIS MOLEKULASÚLYÚ HYALURONSAV (LMWHA)

Bizonyított, hogy a kis molekulasúlyú hyaluronsav (LMWHA) fontos szerepet játszik a bőr számára szükséges és lényeges enzimek számának növekedésében valamint az egészséges kinézetű bőr kialakulásában. Ugyanakkor a kis molekulasúlyú hyaluronsav az egészséges bőr karbantartása szempontjából is kulcsfontosságú. Aktívan segíti a sejtdifferenciálódást (amikor az új sejtek kialakulnak az epidermális őssejtekben, és elindulnak a bőrfelszín felé, majd végül elhalt sejtekké válnak és lehámlanak). A különböző környezeti és kémiai tényezők hatására ebben a folyamatban egyensúlyhiány alakulhat ki. A kis molekulasúlyú hyaluronsav hozzásegít az egyensúly helyreállításához - ezáltal szabályozva a bőr egészséges működését.

 • NANO-BEÁGYAZÁS

A nano-beágyazás technológia növeli a hatóanyagok bőrbe való behatolásának hatékonyságát. Mi több, a nano-beágyazásnak köszönhetően a molekulák védve vannak az endogén proteázok ellen. 

A nano-beágyazás előnyei: nagy stabilitás a kétrétegű struktúra által, magas homogenitás: a részecske átlagos átmérője 140 nanométer, a részecskék több mint 80%-a 100 nanométernél kisebb

 • NÖVEKEDÉSI FAKTOROK

A növekedési faktor a természetben előforduló olyan anyag, ami serkenti a sejtek növekedését, szaporodását és differenciálódását. A növekedési faktorok fontos szerepet játszanak számos sejtszintű folyamat szabályozásában.

 • SELYEM PEPTIDEK

A selyem peptidek 18 aminosavat tartalmaznak. Kis molekulasúlyuknak köszönhetően a vízben teljesen feloldódnak, és a legkönnyebben képesek bejutni a bőr mélyebb rétegeibe is. A bőrbe bejutott selyempeptidek biztosítják a bőr megfelelő hidratáltságát, simaságát, fényét és rugalmasságát. Selymes, finom tapintást biztosítanak a bőrnek.

További ClinicCare kezelése a savas hámlasztás és a carboxy-terápia, amelyek leírása külön menüpontban található.