Savas hámlasztás

Hatékony bőrmegújítás a ClinicCare savas hámlasztó kozmetikumai segítségével, mely megoldást jelenthet a gyulladt, aknés bőr kezelésére.

A ClinicCare módszer egyedülállósága: A ClinicCare termékcsaládjával hatékony savas hámlasztást tudok alkalmazni bármilyen bőrön, hiszen három különböző erősségű, különféle bőrproblémákra kifejlesztett sav és egy blender segítségével minden vendégem számára a saját bőrtípusára és bőrproblémáira hatékony mixet állíthatok össze. Használata rendkívül biztonságos, nem kell félni a túlpeelingezéstől, hiszen a ClinicCare az eltérő bőrtípusokra pontos keverési protokollt állított be.

Milyen típusú problémákra ajánlom, mit várhatunk tőle?

A savas kezelés finomabb textúrájú, egységesebb tónusú bőrt eredményez, a faggyútermelés normalizálódik, és a bőrmegújulás hatására a pigmentfoltok is halványabbak lesznek. Ennek következtében a kémiai hámlasztás rendkívül látványos megoldást nyújt számos bőrproblémára, mint pl. rosaceára, aknés bőrre, gyulladással járó bőrproblémákra, stb., sőt a ráncok csökkentésére is.

Mi a kezelés háttere, hogyan működik?

A hámlasztás különböző formáit a kozmetikában és az esztétikai orvoslásban egyaránt alkalmazzák. Tudományos eredmények és tanulmányok igazolják, hogy a kémiai hámlasztás kitűnő megoldást nyújt számos bőrprobléma enyhítésére, valamint a bőr egészségének megőrzésére, fiatalos és esztétikus megjelenésének fenntartásában.

A savak az elszarusodott hámréteg eltávolításával segítenek a bőr gyorsabb megújulásában. A savas peeling következtében a mélyebb rétegekben fokozódik a sejtanyagcsere, így a fiatal sejtek könnyebben jutnak a felszínre. Minél erősebb egy sav (tehát minél alacsonyabb a pH-értéke), annál mélyebben képes hatni.

A ClinicCare savas hámlasztó-mix elemei:

ClinicCare Pure Peeling (2,4 pH) indikációi: gyulladt és nem gyulladt akné, komedó, öregedő bőr, durva bőrtextúra, finom ráncok és vonalak, megnagyobbodott pórusok.

ClinicCare Glow Peeling (1,7 pH) indikációi: hiperpigmentáció, öregedő bőr, fénykárosodott bőr, durva bőrtextúra, finom vonalak és ráncok, megnagyobbodott pórusok, egyenetlen bőrszín.

ClinicCare Refresh Peeling (1,55 pH) indikációi: öregedő bőr, fénykárosodott bőr, durva bőrtextúra, finom vonalak, ráncok, megnagyobbodott pórusok, egyenetlen bőrszín.

Mikor, milyen rendszerességgel érdemes alkalmazni, mire kell odafigyelni? 

A kezelést ősztől tavaszig érdemes végezni. A kezelés időtartama alatt és azt követően min. 2 hétig gondoskodni kell a kezelt felület fényvédelméről (30 SPF, 50 SPF). A kezelés után 6 hétig tilos szoláriumozni.

A kezelést a problémától, azaz a sav erősségétől függően lehet 1-4 hetente ismételni.

A kezelésnek vannak ellenjavallatai, pl. terhesség, herpesz, futószemölcs, fényérzékenységet okozó gyógyszerek (pl. Roacután) szedése után 3 hónapig, keloid hajlam esetén.


Savas hámlasztás

Kezelés időtartama


30-60 perc

Savas hámlasztás maszkkal

22 500 Ft

Savas hámlasztás maszk nélkül

17 500 Ft