Smink

A bőr szépítésére, díszítésére már az ember fejlődésének igen korai szakaszából találunk utalásokat. Az időszámításunk előtt uralkodó Menes fáraó sírjában a sok ékszer mellett szempillafestéket, rúzst, fésűket és egyéb szépítőszereket- és eszközöket fedeztek fel a régészek. Manapság pedig már teljesen természetes, hogy nemcsak különböző alkalmakra, de a hétköznapokon is sminkeljük magunkat.

Nappali, alkalmi és esküvői smink készítése

Hétköznap általában vagy a szemet vagy a szájat hangsúlyozzuk, míg az alkalmi sminknél mindkettő hangsúlyt kap. Alkalomtól függően erős színeket, strasszokat, csillámporokat, és akár műpillákat is használok attól függően, hogy vendégem mit szeretne. 

Egyéni sminkoktatás

Az egyéni sminkoktatást azoknak ajánlom, akik szeretnék magukat tudatosabban sminkelni akár a mindennapokon vagy egy-egy alkalomra. Fontosnak tartom a megfelelő alapozás megtanítását, ilyenkor együtt választjuk ki az ideális színt is. Megmutatom, hogy a különböző ecsetek, applikátorok mire valók, miképp érdemes szépen kifesteni a szemet, hol kell árnyékolni, és hogy vendégem hogyan emelheti ki még jobban szép vonásait. Ilyenkor felhívom a figyelmet a kerülendő dolgokra is.