Mikrodermabrázió

A gyémántfejes mikrodermabrázió a bőrcsiszolás legmodernebb formája.

A bőrcsiszolás legmodernebb formája a gyémántfejes mikrodermabrázió, műtéti beavatkozás nélkül látványos eredményt érhetünk el vele. A kezeléssel többek közt halványítjuk a finom ráncokat és barázdákat, kisimítjuk az érdes bőrt, kevésbé láthatóvá tesszük a hegeket, az öregedés okozta foltokat, és kisebbé a pórusokat. A mikrodermabráziós bőrfiatalítás alapelve, hogy a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződését serkentjük.

Mit várhatok a kezeléstől?

Eltűnik a felső, elhalt hámréteg, megszűnnek a bőr tökéletlenségei, csökkenek a ráncok és elhalványodnak a bőrfoltok, ill. egyéb pigmentált elváltozások. A bőr egészségesebbé, fényesebbé és szebbé válik, látványosan puhább és simább lesz a kezelt bőr.

Milyen típusú problémákra ajánlom elsősorban?

  • lassú anyagcserét folytató, vastag felhámú bőr
  • tág pórusú, mitesszeres bőr
  • egyenetlen bőrfelszín
  • akne helyek
  • enyhe ráncok
  • hegek, sebhelyek
  • pigmentfolt, stria halványítás


A kezelés háttere:

A felső bőrrétegek célzott eltávolítása által a bazális rétegben felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képzése. Ezek a bőrsejtek felfelé vándorolnak, és lépésről lépésre pótolják a károsodott szöveteket. Klinikai tanulmányok igazolják - a kezelés hatására - az élő sejtsorok számának megnövekedését, a hám- és a bőr alatti kötőszövet vastagságának növekedését, a mikrokeringés fokozódását, valamint a kozmetikai hatóanyagok felvételének jelentős növekedését.

Jó tudni! A szakszerűen végzett mikrodermabrázió folyamán nem keletkezhetnek sebek, mivel a bőrt egyénre szabottan, megfelelő erővel és mélységben csiszoljuk, a készülék finom csiszolókristályt fúj a bőrre és azt vákuum segítségével visszaszívja. A változás már egy kezelés után is látható, de a hosszú távú eredményt kúraszerű alkalmazással lehet biztosítani.

Kúraszerű alkalmazása javasolt

Bármely probléma esetén a legintenzívebb hatás a speciális kozmetikumok és a mikrodermabráziós kezelés együttes alkalmazásával érhető el. Az eredmény már egy kezelés után is látható, de hosszú távú eredményt a mikrodermabrázió kúraszerű alkalmazásával lehet biztosítani. Általában 6-8 kezelés javasolt.

Nyáron a fokozott UV-sugárzás miatt nem javasolt, mivel a kezelés fényérzékenyíti a bőrt. Ajánlott a csiszolást követő pár napban a szoláriumozást, napozást, intenzív sportolást kerülni, 2 héten keresztül nappal magas (min. 50 SPF) faktorú fényvédőkrémet használni.

Ellenjavallatok továbbá: akne, ekcéma, egyéb gyulladásos, fertőző bőr állapot, láz, cukorbetegség, valamint a bőrt átmenetileg vékonyító gyógyszerek, például Roacuttan szedésekor.

Kezelés ára: 9500 Ft

Kezelés időtartama: kb. 30-60 perc (a kezelendő terület nagyságától függően)