Szempilla

A szempilla és a szemöldök kiemelése keretet ad az arcnak. Egy szép ívű és formájú szemöldök kiemelése képes teljesen megváltoztatni és meglágyítani az arc karakterét. A szempilla tartós festése ugyanúgy, mint a szempillaspirállal való festés, kontúrosabbá, élénkebbé teszi, és kiemeli, szépíti a tekintetet.

Szempilla Lifting

A tekintet kiemelésére szerintem a legtermészetesebb eljárás a szempilla lifting. Ezt ajánlom vendégeimnek, mert nem káros a szemre, és nem töri meg a pillákat. A szálak nem roncsolódnak, ugyanolyan selymesek maradnak, mint az eljárás előtt. A kezelés másnapján már közvetlenül sminkelhető, lemosható a pilla.

Mit takar a szempilla lifting?

A lash lift egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül jutunk látványos, ívelt szempillákhoz. A szempilla lifting szilikonlapos eljárásával az összes szempillaszálat a tövétől emelem meg, majd gyengéden felfelé ívelem többféle speciális anyag és technika segítségével. A lifting folyamata egyszerű, fájdalommentes és kíméletes. Ez idő alatt a vendég csukott szemmel, kényelmesen pihen.

Mit várhatok a liftingtől? 

Már ébredés után megemelt, természetes hatású pilla spirál használata nélkül. Az eredmény akár 6-8 hétig tart, amíg a saját pillák ki nem cserélődnek, anélkül hogy bármilyen frissítést, fenntartást igényelne.

Amire figyelni kell:

A kezelés napján nem érheti víz az érintett részt.

A lifting mellé szempillafestést is javasolok, hiszen általa még látványosabb eredményt érhetünk el. Szempillafestésre természetesen lifting nélkül is várom vendégeimet.

  • Ár festéssel együtt: 13 800 Ft
  • Kezelés időtartama: kb. 45-60 perc

Szemöldökszedés és - festés

A szemöldökszedéssel és - festéssel az arcformához illő szemöldököt formázhatunk, amely keretet ad a szemnek, és egyúttal a szemöldök ívének esetleges hibáit is javítja. A forma mellett színben is hangsúlyosabbá teszi.

Szempilla lifting

szempillafestéssel

13 800 Ft

Szempillafestés

2 800 Ft

Szemöldökszedés, -igazítás

2 000 Ft

Szemöldökfestés

2 100 Ft