Hidrodermabrázió

A hidroabrázió egész évben alkalmazható gyógyhatású hámlasztás.

A hidroabrázió egész évben (akár nyáron is) alkalmazható gyógyhatású hámlasztás, ami semmiféle irritációt, vagy egyébként fényérzékenységet növelő savat nem alkalmaz, minden bőrtípus kezelhető vele. A hidroabráziós kezelés egy ultrahangos peelingező készülékkel történik.

Mi történik a kezelés során?

A kezelés során a készülék szétporlasztja a vizet és a nagy erővel leváló vízcseppek eltávolítják a bőr felső rétegét. A hámlasztással megindul a bőr sejtregenerálódása, megnő a hatóanyag felvétele. A további kezelés során a kozmetikai anyagok akadálymentesen jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe, a szövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőr regenerálódik, láthatóan kisimul, üdévé válik. A víz energiája megnyugtatja, hidratálja a bőr szöveteit, masszírozva élénkíti a keringést.

Kúraszerű alkalmazása javasolt

A kezelés akár alkalmanként vagy kúraszerűen is elvégezhető. Az aktuális kozmetikai kezelés során alkalmazva segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást, de kiváló lehetőség a gyulladási hajlam csökkentésére és a gyulladások tisztítására is, hiszen a csíramentességet biztosító tulajdonságai révén a felülfertőződés lehetősége kizárt, mechanikus beavatkozás szükségessége csökken.

Kúra keretében eredményesen világosítja a pigment foltokat arcon, dekoltázson és kézfejen is. Ekkor érdemes 4-8 naponta jönni kezelésre a kívánt hatás eléréséig, legalább 4 alkalommal.

Kezelés ára: 2 500 Ft