Pakolások, maszkok

A bőr rugalmassága hosszú ideig megtartható, ha a bőrtípusnak megfelelő pakolásokat és maszkokat használunk.

A különböző pakolások szépészeti célú alkalmazása már az ókorban is elterjedt volt. Állítólag Poppea, Néró császár felesége annak érdekében, hogy az esti lakománál szép legyen, lisztből és olajból készült péppel kente be az arcát, amit aztán szamártejjel mosott le.

A pakolásokra, maszkokra időt kell hagyni, hiszen általában 10-20 perc alatt fejtik ki hatásukat. Vendégem ezalatt ellazulhat, csukott szemmel pihenhet, miközben halk zene szól. Feltöltődés az arcnak, léleknek.

Vendégeimnek otthoni ápolásra is javaslom ezeket a bőrápoló készítményeket. 

ClinicCare fátyolmaszk

A ClinicCare tápláló maszkjai 0,5%-os hyaluronsav és más hasznos aktív összetevő tartalmukkal hatékonyan táplálják, nyugtatják és hidratálják a bőrt, hatásuk rendkívül hosszantartó, pl. pigment rendellenességek ellen, gyulladáscsökkentés, anti-aging, pórusösszehúzás, nyugtatás, hidratálás.

Algapakolás

Az algapakolás hatóanyagaiból különféle ásványokat és vitaminokat vesz fel a bőrünk. A pakolással fokozhatjuk a vérkeringést, ezáltal rugalmasabbá tesszük a kötőszövetet. Az alga nedvességmegkötő tulajdonsága révén elősegíti a bőr hidratációját

Helia-D magyar agyag mélytisztító pakolás

Mélyen tisztít, miközben simábbá, egyenletesebbé, rugalmasabbá teszi az arcbőrt. 

Krémpakolás


Krémpakolás

2 500 Ft

Helia-D magyar agyag mélytisztító pakolás

2 500 Ft

Algapakolás

2 500 Ft

ClinicCare fátyolmaszk

5 000 Ft