Kényeztető kezelések

Dr. Life Hullámmasszázs

A mozgáshiányos életmód és az egészségtelen táplálkozás a vénás- és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek, ami esztétikai oldalon túlsúlyban, cellulit problémák súlyosbodásában mutatkozik meg. Mindezek azonban előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó, és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.

A szalonomban alkalmazott Dr. Life nyirokmasszázs gép képes a nyirokkeringést ötvenszeresére gyorsítani, így szépségipari és terápiás alkalmazásokra egyaránt kiváló.

Hogyan történik a nyirokmasszázs?

A nyirokmasszázs működésének az az alapja, hogy a testrészekre felhelyezett ún. applikátorokban, azaz kompressziós csizmákban, derékövben légkamrák vannak, ezek levegővel telnek meg a program beállítása szerint, és kellemes szorítóhullám érzése kíséretében masszíroznak a lábfejtől a szív irányában. A vendégeknek ez fájdalmat nem okoz, kellemes érzés.

A gépi nyirokmasszázs során a vendég végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelőegységeket, applikátorokat helyezek fel. A kezelőegység légkamráit a Dr. Life berendezés (forgalmazó: Center Kft.) a kiválasztott programnak megfelelően meghatározott sorrendben egyesével fújja fel, ami a leggyakorlottabb masszázsterapeuta simogató, ám rendkívül hatékony masszázsához hasonlítható leginkább. A gép az emberi kéz beavatkozása nélkül képes tehát a nyirokkeringési rendszer intenzív stimulálására, a lerakódott salakanyagok és zsírbontás során felszabadult melléktermékek kiürítésére. A hullámmasszázs tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, és a kötőszövet mikrocirkuláris keringését helyreállítja. A hullámmasszázs készülék elvégzi helyettünk az izompumpát, ami az egészségesen működő vénás keringés és nyirokkeringés alapvető feltétele.

Mit várhatok a kezeléstől?

A rendszeres hullámmasszázs jó hatással van az általános egészségi állapotra, az immunrendszerünkre és látványosan csökkenti a narancsbőrt is. Mivel a hullámmasszázs a kiváltó okot szünteti meg, nem csak minden korábbinál eredményesebb, de hosszú távú és kényelmes megoldást nyújt a vendégek számára. A kezelés során a szövetekből a nyirokfolyadékot, salakanyagot, egyéb kezelés által mobilizált zsírsejteket, visszerekből és nyirokerekből perifériás testrész felől a nyirokcsomók felé terelik és így a vénás keringésbe juttatják, engedik távozni a szervezetből. A bőr esztétikai megjelenése sokat javul, simává, bársonyossá, feszessé válik.

Mikor ajánlott, vagy mikor nem javallt a nyirokmasszázs használata?

A kezelés alkalmazási területei többek közt: zsíroldás, cellulit csökkentés és megelőzés, kemény zsírszövetek fellazítása, lábfájdalom kezelése, immunrendszer erősítése, bélfunkciók javítása, mélyvénás trombózis megelőzése, ödémás láb kezelése, visszerek megelőzése, erek karbantartása, érszűkület megelőzése, isiász, ficam, székrekedési problémák megszüntetése. Egyéb módszerekkel együtt alkalmazva az alakformálás kiváló kiegészítője lehet.

A gépi nyirokmasszázs alkalmazásának vannak ellenjavallatai. Nem alkalmazható pl. terhesség, szoptatás, menstruáció, különböző ödémák, friss vagy feltételezett mélyvénás trombózis, akut tüdőembólia, felületes vénagyulladás, a bőr akut gyulladása, szívelégtelenség, epilepszia, gyulladt visszér és daganatos betegség, kemoterápia, csontritkulás, pacemaker, implantátumok esetén.

  • Nyirokmasszázs csak arckezelések során kérhető, ára: 3 000 Ft

Arc- és dekoltázsmasszázs

Az arc és dekoltázsmasszázsal a bőr víztartalmát, hidratáltságát állítjuk helyre. A bőr anyagcsere folyamatainak gyorsításával és az izomtónus fokozásával elősegítem a méreganyagok kiürítését a szervezetből. A masszázs után a bőr újra üde és bársonyos lesz.

Szemmasszázs

A szem környékén lévő bőr a legvékonyabb és legérzékenyebb arcunkon. Emiatt az itt lévő hajszálerek is jóval védtelenebbek, törékenyebbek. Ez okozza, hogy itt jelennek meg először a szarkalábak, tehát a szemkörnyék ápolása ugyanannyira fontos, mint az arcápolás. A szemkörnyék ápoló kezelés alkalmával a szem körüli ráncok kisimulnak, a szem pihentebb, frissebb és ragyogóbb tekintetű lesz.

Mini Wellness

A Mini Wellness Bőrápolás peelingmasszázsból és svédmasszázsból áll. A kozmetikai kezelést kiegészítő ápolás a pihenés, a relaxálás és a frissesség teljességét adja. A kezelés háton és karon is végezhető.