HIFU arclifting

arcfiatalítás nagy intenzitású fókuszált ultrahanggal

Az öregedő bőr problémájára kezdetben csak a lézer számított megoldásnak, majd a non-invazív eljárások közül az IPL villanó fény technológia, majd a bőrben még mélyebbre hatolni képes rádiófrekvenciás arckezelések váltak népszerűvé.

A magas intenzitású fókuszált ultrahang (HIFU - High Intensity Focused Ultrasound) még mélyebbre képes hatolni a bőrben: a felszíni hámrétegen, az irhán és a bőralján keresztül eléri az ún. SMAS réteget is, amely a bőr alatti izomréteg felett elhelyezkedő hártya, és amelynek összehúzódásával lifting hatás érhető el.

A HIFU különlegessége, hogy a külső bőrfelület melegítése vagy megsértése nélkül képes célzottan a bőr mélyebb rétegeibe hatolni, és ott egy olyan mikrosérülés-hálózatot létrehozni, amely a támasztást biztosító szerkezeti elemek, a kollagén és elasztogén újraképződését serkentik. Mivel a kollagén felel a bőr és a szövetek rugalmasságáért és feszességéért, így termelődésének serkentésével az arcplasztikához hasonlóan lehetséges a ráncok feltöltése és az arc természetes, fiatalabb vonásainak visszaállítása.

A HIFU alkalmazási területei

  • Arcfiatalítás, bőr feszesítése
  • Face lifting, arckontúr megemelése
  • Orr-ajak barázda eltüntetése
  • Szemöldökemelés és a szemkörnyéki ráncok csökkentése
  • Nyak ráncainak csökkentése, toka csökkentése
  • Dekoltázs bőrének feszesítése

A HIFU kezelés a legmélyebben ható non-invazív eljárás, mely minden más eljárásnál célzottabb kezelést tesz lehetővé felépülési idő nélkül. 

Szalonomban a szemöldök- és arcliftinghez nagy pontosságú orvosi technológiát alkalmazó EunSung Microson Pen HIFU készüléket használok, amely különlegessége a pen stílusú kezelőfej. Ezzel a kezelőfejjel a kritikus, nehezen elérhető területeket, pl. szem és száj környéke is célzottan, precízen tudom kezelni, sőt, az íves, csontos területeket is elérem. Fontos, hogy ez a gép - ellentétben a pásztázó üzemmódban dolgozó HIFU utánzatokkal - egy pontban ad le erőteljesebb energiát rövidebb intervallum alatt, éppen ezért látványosabb és tartósabb eredményeket érhetek el vele.

Mit várhatok a kezeléstől?

A kezelt terület már közvetlenül az eljárás után látványosan fiatalosabb lesz, a végleges eredmények pedig 2-4 hónap alatt teljesednek ki, és kb. egy évig tartósan megmaradnak.

Erre kell figyelni a kezelés után

A kezelés követő egy hétben legalább 30 faktoros fényvédőt kell használni (ezt egyébként is javasolom minden vendégemnek), kerülni kell az intenzív napozást, szoláriumot, szaunát és a magas hőhatást. Az egyéb kozmetikai eljárások legalább 2 hétig kerülendőek.

A kezelésnek vannak ellenjavallatai, pl. gyulladt bőrfelület, herpesz, nyílt seb, - sérülés, nagyfokú rosacea, véralvadásgátló szedése, epilepszia, bőr daganatos megbetegedése, fém implantátum, aranyszál alkalmazása.

Az alábbi előtte-utána képeken magad is meggyőződhetsz a kezelés hatékonyságáról: a ráncok kisimulnak, a bőr feszesebb, fiatalosabb lesz.

A HIFU-kezelések ára:

TERÜLETEK

szemkörnyék (szemhéj, szemöldök, szarkalábak)

34 500 Ft

homlok

30 500 Ft

toka, áll

54 500 Ft

nyak, dekoltázs

59 500 Ft

teljes arc

94 500 Ft