HIFU arclifting

arcfiatalítás nagy intenzitású fókuszált ultrahanggal

Face lifting, ránctalanítás, bőrfeszesítés, bőrvolumen-fokozás, nyaki-, szemkörnyéki- és szájkörnyéki ráncok csökkentése sebészeti beavatkozás nélkül? - Igen, minderre megoldást kínál a nagy intenzitású fókuszált ultrahang.

2021 egyik nagy kozmetikai újdonsága az EunSung Microson Pen készüléke.
2021 egyik nagy kozmetikai újdonsága az EunSung Microson Pen készüléke.

Az öregedő bőr problémájára kezdetben csak a lézer számított megoldásnak, majd a non-invazív eljárások közül az IPL villanó fény technológia, majd a bőrben még mélyebbre hatolni képes rádiófrekvenciás arckezelések váltak népszerűvé.

A magas intenzitású fókuszált ultrahang (HIFU - High Intensity Focused Ultrasound) még mélyebbre képes hatolni a bőrben: a felszíni hámrétegen, az irhán és a bőralján keresztül eléri az ún. SMAS réteget is, amely a bőr alatti izomréteg felett elhelyezkedő hártya, és amelynek összehúzódásával lifting hatás érhető el.

A HIFU különlegessége, hogy a külső bőrfelület melegítése vagy megsértése nélkül képes célzottan a bőr mélyebb rétegeibe hatolni, és ott egy olyan mikrosérülés-hálózatot létrehozni, amely a támasztást biztosító szerkezeti elemek, a kollagén és elasztogén újraképződését serkentik. Mivel a kollagén felel a bőr és a szövetek rugalmasságáért és feszességéért, így termelődésének serkentésével az arcplasztikához hasonlóan lehetséges a ráncok feltöltése és az arc természetes, fiatalabb vonásainak visszaállítása.

A HIFU alkalmazási területei

  • Arcfiatalítás, bőr feszesítése
  • Face lifting, arckontúr megemelése
  • Orr-ajak barázda eltüntetése
  • Szemöldökemelés és a szemkörnyéki ráncok csökkentése
  • Nyak ráncainak csökkentése, toka csökkentése
  • Dekoltázs bőrének feszesítése

A HIFU kezelés a legmélyebben ható non-invazív eljárás, mely minden más eljárásnál célzottabb kezelést tesz lehetővé felépülési idő nélkül. 

Szalonomban a szemöldök- és arcliftinghez nagy pontosságú orvosi technológiát alkalmazó EunSung Microson Pen HIFU készüléket használok, amely különlegessége a pen stílusú kezelőfej. Ezzel a kezelőfejjel a kritikus, nehezen elérhető területeket, pl. szem és száj környéke is célzottan, precízen tudom kezelni, sőt, az íves, csontos területeket is elérem. Fontos, hogy ez a gép - ellentétben a pásztázó üzemmódban dolgozó HIFU utánzatokkal - egy pontban ad le erőteljesebb energiát rövidebb intervallum alatt, éppen ezért látványosabb és tartósabb eredményeket érhetek el vele.

Mit várhatok a kezeléstől?

A kezelt terület már közvetlenül az eljárás után látványosan fiatalosabb lesz, a végleges eredmények pedig 2-4 hónap alatt teljesednek ki, és kb. egy évig tartósan megmaradnak.

Erre kell figyelni a kezelés után

A kezelés követő egy hétben legalább 30 faktoros fényvédőt kell használni (ezt egyébként is javasolom minden vendégemnek), kerülni kell az intenzív napozást, szoláriumot, szaunát és a magas hőhatást. Az egyéb kozmetikai eljárások legalább 2 hétig kerülendőek.

A kezelésnek vannak ellenjavallatai, pl. gyulladt bőrfelület, herpesz, nyílt seb, - sérülés, nagyfokú rosacea, véralvadásgátló szedése, epilepszia, bőr daganatos megbetegedése, fém implantátum, aranyszál alkalmazása.

Az alábbi előtte-utána képeken magad is meggyőződhetsz a kezelés hatékonyságáról: a ráncok kisimulnak, a bőr feszesebb, fiatalosabb lesz.

A HIFU-kezelések ára:

TERÜLETEK

homlok

33 000 Ft

szemkörnyék (szemhéj, szemöldök, szarkalábak)

38 000 Ft

orca, nazolabiális redő (orr-ajak barázda)

38 000 Ft

toka, állvonal

35 000 Ft

nyak

30 000 Ft

dekoltázs

25 000 Ft


CSOMAGOK

Tekintet-kiemelés:

szemkörnyék, homlok

60 000 Ft

Fókuszban a száj:

szájkörnyék, nazolabiális redő (orr-ajak barázda), állvonal

60 000 Ft

Toka, állvonal, nyak, dekoltázs

75 000 Ft

Teljes arc, toka, állvonal, nyak

137 000 Ft

Full csomag

teljes arc, toka, állvonal, nyak, dekoltázs

147 000 Ft